Wax Painting

Wilt u zien welke creaties ik nog meer maak (en ook verkoop), neem dan een kijkje bij mijn webshop.

  

Encaustic art op canvas

 

Over canvas doeken kunt u ook met het schilderijzer en de gekleurde bijenwas heen strijken, alleen gaat dit niet zo gemakkelijk als op het speciale Encaustic art papier.

Omdat de bijenwas de neiging heeft om in het canvas te trekken breng ik eerst een laag doorzichtige bijenwas aan op het canvas doek en pas daarna strijk ik er de gekleurde bijenwas overheen.

Een andere manier is om eerst het canvas doek met witte acrylverf in te smeren en daarna er met gekleurde bijenwas overheen te strijken.

De effecten die ik creŽer met Encaustic art op het speciale papier worden wel minder zichtbaar op het canvas doek (de glans wordt minder, maar ook de technieken, zoals stempelen en zigzaggen zijn minder goed zichtbaar). Toch blijft het een erg leuke afwisseling om af en toe een schilderij te maken op een canvas doek.

Hieronder ziet u een collectie canvas doeken met ieder een uniek nummer. Als u een van deze schilderijen wilt kopen is het de bedoeling dat u het nummer dat u wilt kopen doorgeeft in de email die u stuurt.

 

Voorbeelden:

Encaustic art op canvas nr. 3 nummer 01

Encaustic art op canvas nr. 5 nummer 02

Encaustic art op canvas nr. 6 = Verkocht