Wax Painting

Neem ook eens een kijkje bij de door mij aanbevolen buitenlandse sites.

 

 

 

 

Links voor Encaustic art sites binnen Nederland

 

Sites die ik zeker de moeite waard vind om er eens een kijkje te nemen:

http://www.encaustic.nl/
  • Dit is de site van Elisabeth van Uden. Elisabeth van Uden heeft de Encaustic art in Nederland en ver daar buiten (weer) tot leven gebracht. Tevens heeft Elisabeth van Uden een Academie (Internationale Encaustic Schilderschool) waar ze diverse cursussen over Encaustic art geeft.
http://www.atelier-sonja.net/
  • Deze site is gemaakt door Sonja Jordens. Op deze website staan onder het kopje “Galerie” schilderijen van o.a. landschappen maar ook heel veel prachtige “mystieke” schilderijen.
http://www.dymfna-art.com/
  • Dit is een zeer uitgebreide site over Encaustic art. Op deze site is heel veel informatie en uitleg over Encaustic te vinden. Daarnaast kan je op deze site ook Encaustic materialen bestellen.
http://www.ericakanters.exto.nl/
  • Dit is de site van Erica. Neem vooral een kijkje bij haar Encaustic art gallery of klik eens op een plaatje van de image wall.
http://www.encart.nl/
  • Een erg uitgebreide webshop voor al uw Encaustic art materialen.

http://www.kleurengeluk.nl/
Dit is een andere website van mij. Deze website staat in het teken van kleuren en de verbintenissen die kleuren hebben met o.a. voeding, chakra's, edelstenen en kleding. Neemt u gerust eens een kijkje op deze website en laat u inspireren door kleuren.

http://encaustic-art.besteoverzicht.nl/
http://encaustic-art.startkabel.nl/

http://workshops.uitzinnig.nl/

http://www.bymirjam.nl/