Wax Painting

Zelf de "geheimen" van Encaustic art ontdekken, dat kan tijdens een workshop.  Interesse gekregen, stuur mij dan een email.

 

 

Workshop Encaustic art

 

Wilt u zelf ook eens kennis maken met de "geheimen" van de Encaustic art, volg dan een workshop.

Workshop voor beginners:
Voor een workshop Encaustic art voor beginners heeft u geen ervaring met tekenen en/of schilderen nodig, iedereen kan het.

Aantal deelnemers:
Tijdens een workshop werk ik in kleine groepjes zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. De groepjes bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. (grote(re) groepen zijn in overleg wel mogelijk).

Tijdsduur:
Tijdens de workshop van ca. 2˝ uur leert u de basistechnieken van de Encaustic art, zoals abstract en intuďtief werken met het schilderijzer.

Kosten:
De kosten voor de workshop bedragen 22,50 euro per persoon. Dit is inclusief de gebruikte materialen. Alle gemaakte werken mogen mee naar huis worden genomen.
Na afloop van de workshop kunt u eventueel zelf materiaal aanschaffen, om thuis verder te oefenen.

Mocht u een privé workshop willen volgen bedragen de kosten hiervan 32,50 euro. Dit is inclusief de gebruikte materialen en natuurlijk mogen ook hierbij de gemaakte werken mee naar huis genomen worden.

Locatie:
De workshops geef ik bij u thuis, zodat ook mensen zonder (eigen) vervoer een workshop Encaustic art kunnen volgen. Voor de reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Alkmaar bereken ik niets!

-    Tips:
    o    Vrijgezellenfeest
    o    Personeelsuitje
    o    Familiefeest
    o    Verjaardag (ook kinderfeestjes, vanaf 8 jaar)
    o    of gezellig met een aantal vriendinnen.

Heeft u interesse gekregen in een workshop Encaustic art voor beginners, stuurt u dan een email aan mij.

In het atelier van By Mirjam in Uitgeest geef ik ook (kinder)workshops in diverse schoolvakanties. Neem regelmatig een kijkje op haar website, onder het kopje workshops.

Workshop voor gevorderden:
Voor een workshop Encaustic art voor gevorderden dient u wel eerst de beginners workshop bij mij gevolgd te hebben, aangezien u al een beetje vertrouwd dient te zijn met het schilderijzer en de gekleurde bijenwasblokjes.

Aantal deelnemers:
Tijdens een workshop werk ik in kleine groepjes zodat iedereen de aandacht krijg die hij/zij nodig heeft. De groepjes bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 personen.

Tijdsduur:
Tijdens de workshop van ca. 2˝ uur leert u meer technieken van de Encaustic art, zoals landschappen maken met het schilderijzer, werken met de stylus en uitleg over de kleurenleer.

Kosten:
De kosten voor de workshop bedragen 27,50 euro per persoon. Dit is inclusief de gebruikte materialen. Alle gemaakte werken mogen mee naar huis worden genomen.
Na afloop van de workshop kunt u eventueel zelf weer materiaal aanschaffen, om thuis verder te oefenen.

Mocht u een privé workshop willen volgen bedragen de kosten hiervan 37,50 euro. Dit is inclusief de gebruikte materialen en natuurlijk mogen ook hierbij de gemaakte werken mee naar huis genomen worden.

Locatie:
De workshops geef ik bij u thuis, zodat ook mensen zonder (eigen) vervoer een workshop Encaustic art kunnen volgen. Voor de reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Alkmaar bereken ik niets!

Heeft u interesse gekregen in een workshop Encaustic art voor gevorderden, stuurt u dan een email aan mij.